Themadagen


Dinner & Dance Frank Galan vrijdag 19 april - 19.30u

Verwelkoming met Cava brut als aperitief
Bordje met 3 mondverwennertjes
***
Kabeljauwhaasje met prei- venkel en venusschelpen
***
Speenvarkenfilet met honing- mosterdsaus, warme voorjaarsgroenten, Crème van wortel en gebakken krieltjes
***
1 x 35 min.optreden
***
Appel-karamel gebakje met Baileysroom en vanille-ijs
Koffie met versnaperingen
***
1 x 35 min. optreden  

68,00 € p.p.    menu met aperitief, waters, witte en rode wijn inbegrepen


Paasbrunch zondag 21 april - 12.00u.

Verwelkoming met Cava brut als aperitief en verwenbordje
***
Velouté van asperges met gerookte zalm en bieslook
***
Asperges op z’n Vlaams met grijze garnalen
***
Kalfsmedaillon met groentespaghetti en Hasselback aardappelen
***

Lekkers van de Paashaas
Roomijs met crème Anglaise en vruchtencoulis, “Hoorn des overvloeds” met profiterolletjes” , grote diversiteit van luxe pâtisserie, mini patisserie,  bavarois, glaasjes chocomousse en gourmandisen, crème brûlée, rijstpap, drooggebak, verse fruitsalade 
***
Koffie of thee

€ 62,00  met aperitief, witte en rode wijn, water  bij de maaltijd
€ 25,00 voor een kindermenu

 


Dinner & Dance vrijdag 14 juni 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

Voorgerechten buffet :
Zalmfilet “ belle vue”
Pastasalade met scampi en Italiaanse kruiden
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Asperges met Breydelham
Gandaham met meloen
Carpaccio van Limousin met Parmezaan en pesto
Salad bar, gefarceerd eitje en broodjes

.Varkenshaasje met honing-gember saus, warme voorjaarsgroenten en gebakken krieltjes

. Rio ijstaartje met coulis en vers fruit

. Koffie en thee met versnaperingen

. Witte en rode wijn, Pils, Hoegaarden, Palm, kriek en Frisdranken

. Dans en ambiance met discobar

65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Dinner & Dance vrijdag 12 juli 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

. Scampi met Oosterse currysaus, Basmatirijst en concassé van tomaat

. Côte à l’os met een slaatje en steakfrieten

 . Dessertbuffet :
Roomijs met crème Anglaise en vruchtencoulis,“Hoorn des overvloeds” met profiterolletjes”, grote diversiteit van luxe pâtisserie, mini patisserie,  bavarois, glaasjes chocomousse en gourmandisen, crème brûlée, rijstpap, drooggebak, verse fruitsalade

. Koffie en thee met versnaperingen

. Witte en rode wijn, Pils, Hoegaarden, Palm, kriek en  Frisdranken

. Dans en ambiance met discobar

 65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Tuinfeest zondag 11 augustus 12.00u

Cocktailbar
Op basis van Gin, Rhum, Jenever, wijnen

Tapasbuffetjes tijdens aperitief
Oesters Zeeuwse Creuses
Mosselen in de witte wijn
Mini penne met roze zalm en broccoli
Gemarineerde gamba’s met look en Italiaanse kruiden
Gazpacho en koude kommersoep
Slaatje van courgetten, kerstomaten, erwten en mozzarella
Slaatje van Gandaham, artisjokken, rucola, pijnboompitten, kappertjes, Parmezaan
Verschillende tapenades en toastjes
Olijven, feta, zongedroogde tomaten, gevulde pepers

 

Barbecue
Papillot van kabeljauw met chili en limoen
Lamskroontje                                                                                                                   
Gemarineerde ribbetjes
Cote à l’os
Salad bar, pastasalades
Frietjes, krieltjes met rozemarijn
Pepersaus, Provençaalse saus, mayonaise, cocktailsaus
Lookboter en  knapperige broodjes

Dessertbord “Agathea”

Koffie en thee met versnaperingen 

65,00 €  menu met aperitief, waters en wijnen aan tafel