Themadagen


Nazomerbrunch - zondag 30 september - 12.00u.

Verwelkoming met een glas Cava Brut en verwenbordje
***
Oesterbar  met “Zeeuwse Creuses”
Noorse zalmfilet op de wijze Belle vue
Glaasje salade niçoise
Tataki van tonijn met sesam en wasabi
Gebakken rosbief met picklesmayonaise
Pastei met uienconfit
Fregola sarda, pesto rosso en kip
Gevulde eitjes met mosterdcrème
saladbar
Knapperige broodjes

***
Gemarineerd vaerkenskroon met rozemarijnsaus, flan van broccoli, gekruide tomaten, gratin van pompoen en aardappelen
***
Panna Cotta met kokosmelk en ananas
***
Koffie, thee met versnaperingen

Witte en rode wijn
Water plat en bruisend

€ 60,00 per persoon all-in


Wildmenu - zondag 18 november- 12.00u.

Verwelkoming met een glas Cava Brut en verwenbordje
***
Witloofroomsoep met fazant
***
Raviolli van boschampignons, roomsaus vna eekhoorntjesbrood en truffel
***
Sorbet van braambessen
***
Hertekalfshaasje, saus van perensiroop, knolserlderpuree, wijnpeertje, gratin van aardappel en pompoen
***
Bombe van cassis met nougatijs
***
Koffie, thee met versnaperingen

Witte en rode wijn
Water plat en bruisend

€ 65,00 per persoon all-in


maandag 24 december - Afhaalmenu Kerst


Oudejaarsmenu - Maandag 31 december - 19.00u.

Verwelkoming met een glas Cava Brut en verwenbordje
***

***

***

***

***
Koffie, thee met versnaperingen

Witte en rode wijn
Water plat en bruisend

€ 0,00 per persoon all-in