Themadagen


Wildmenu - zondag 18 november- 12.00u.

Verwelkoming met een glas Cava Brut en verwenbordje
***
Witloofroomsoep met fazant
***
Ravioli van boschampignons, roomsaus van eekhoorntjesbrood en truffel
***
Sorbet van braambessen
***
Hertekalfshaasje, saus van perensiroop, knolserlderpuree, wijnpeertje, gratin van aardappel en pompoen
***
Bombe van cassis met nougatijs
***
Koffie, thee met versnaperingen

Witte en rode wijn
Water plat en bruisend

€ 65,00 per persoon all-in


Afhaalmenu Kerst - maandag 24 dec.

Suggestiemenu  met keuze

Hapjes :     ( suppl. € 6,00 p.p. )
- Schaaltje gerookte eend en mangochutney
- Glaasje mousse van gerookte forel met appel en rode biet
- Mini vidée gevuld met garnalen ( op te warmen )
- Paté en crôute met uienconfituur  (op te warmen)

Gravad lax met cognac, scampigarnituur, slaatje en dilleroom
(kant en klaar  samengesteld op een porselein schaaltje dat mag behouden worden als kerstgeschenk)
Of
Kabeljauwhaasje met venkel – prei, champagnesaus en venusschelpen
(kant en klaar  samengesteld op een porselein schaaltje dat mag behouden worden als kerstgeschenk)

Roomsoep van pompoen, appel en curry
Of
Bisque van grijze garnalen   (suppl. € 2,00 p.p.)

Kalkoenfilet met bigaradesaus
Wijnpeertje met veenbessen, witloof, spekboontje, verse kroketten of gratin Dauphinois
Of
Filet van hert met wildsaus,   (suppl. € 3,00 p.p.)
Wijnpeertje met veenbessen, witloof, spekboontje, verse kroketten of gratin Dauphinois 

Kerststronk  van de patissier  “ Chocolade-passie  ”
( chocoladebiscuit/chocomousse/mousse van passievrucht)

 40,00 € per persoon   bestellen kan tot dinsdag 18 dec.


Oudejaarsmenu - Maandag 31 december - 19.00u.

Verwelkoming met Champagne Boulard Bauquaire
St. Jacobsnoot en mango - foie gras in bladerdeeg - tartaar van zeebaars
***
Kingkrab, tataki van Limousinrund, citrus-sojasaus
***
Op vel gebakken tarbot, fregola sarda in het groen
***
Sorbet van mandarijn met Mandarine Napoléon
***
Hertekroon, saus van perenstroop, pompoen, bloemspruiten en compote van pastinaak met kroketten
***
Dessert in de sfeer van 2019
***
Koffie, thee met versnaperingen
***
Glas champagne op het Nieuwe jaar !

Witte wijn:
Rode wijn:
Water plat en bruisend

Bieren, wijnen en frisdranken inbegrepen tot 04.00u
Met muziek en dans, avondkledij gewenst.

€ 130,00 per persoon all-in


Nieuwjaarsbrunch zondag 6 januari - 12.00u.

Verwelkoming met een glas Cava Brut en een aperitiefbordje
***
Pastinaakroomsoep met gremolata
***
Voorgerechtenbuffet :
- Zeeuwse oesters
- Tomaat gevuld met grijze garnalen
- Zalmfilet " Belle-vue"
- Gefarceerde eitjes met dragonmosterd
- Vitello tonato
- Caeser Salade
- Wildpastei met uienconfit, gerookt hert, gedroogd everzwijn
- Salad bar en broodjes
***
Filet mignon van Limousin met champignonsaus, raapjes, spruiten, pompoencrème en amandelkroketten
***
Dessertbord " Agathea"
***
Koffie, thee met versnaperingen

witte en rode wijn, water plat en bruisend

€ 60,00 per persoon all-in


Dinner & Dance vrijdag 18 januari - 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje

. Pladijsfilet gevuld met spinazie, kruidenkorts, champagnesaus

. Wildragout van hert, knolselderpuree, spekboon, wijnpeer met veenbessen en amandelkroketten

. Dessertbuffet :
     Roomijs, profiterollen, grote diversiteit van luxe pâtisserie, mini pâtisserie,
     bavarois, glaasje chocomousse, gourmandisen, crème brûlée,
     rijstpap, drooggebak en vers fruitsla

. Koffie en thee met versnaperingen

. Witte en rode wijn, Pils, Hoegaarden, Palm, kriek en Frisdranken

. Dans en ambiance met discobar

€ 60,00 p.p. all-in tot 02.00u.


Valentijnsdiner met dans zaterdag 9 februari - 19.00u.


Valentijnsdiner met dans zondag 10 februari - 12.00u.


Dinner & Dance vrijdag 15 maart 19.30u.


Dinner en Dance met Frank Galan vrijdag 19 april -


Paasbrunch zondag 21 april - 12.00u.