Themadagen


Tuinfeest zondag 11 augustus 12.00u

Cocktailbar
Op basis van Gin, Rhum, Jenever, wijnen

Tapasbuffetjes tijdens aperitief
Oesters Zeeuwse Creuses
Mosselen in de witte wijn
Mini penne met roze zalm en broccoli
Gemarineerde gamba’s met look en Italiaanse kruiden
Gazpacho en koude kommersoep
Slaatje van courgetten, kerstomaten, erwten en mozzarella
Slaatje van Gandaham, artisjokken, rucola, pijnboompitten, kappertjes, Parmezaan
Verschillende tapenades en toastjes
Olijven, feta, zongedroogde tomaten, gevulde pepers

Barbecue
Papillot van kabeljauw met chili en limoen
Lamskroontje                                                                                                                   
Gemarineerde ribbetjes
Cote à l’os
Salad bar, pastasalades
Frietjes, krieltjes met rozemarijn
Pepersaus, Provençaalse saus, mayonaise, cocktailsaus
Lookboter en  knapperige broodjes

Dessertbord “Agathea”

Koffie en thee met versnaperingen 

65,00 €  menu met aperitief, waters en wijnen aan tafel


Dinner & Dance vrijdag 13 september 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

. Kabeljauwhaasje met citroencrumble en groene asperges

.Parelhoenfilet "Fine Champagne", warme groene groenten en verse kroketten

. Dessertbuffet :
Roomijs met crème Anglaise en vruchtencoulis,“Hoorn des overvloeds” met profiterolletjes”, grote diversiteit van luxe pâtisserie, mini patisserie,  bavarois, glaasjes chocomousse en gourmandisen, crème brûlée, rijstpap, drooggebak, verse fruitsalade

. Koffie en thee met versnaperingen

. Witte en rode wijn, Pils, Hoegaarden, Palm, kriek en Frisdranken

. Dans en ambiance met discobar

65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Nazomerbrunch zondag 15 september 12.00u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

Soep bediend aan tafel
Waterkerssoep met gerookte zalm en mierikswortel 

Voorgerechten buffet
Oesterbar  met “Zeeuwse Creuses”
Noorse zalmfilet op de wijze Belle vue
Tomaat met grijze garnalen
Pasta salade met scampi
Meloensalade met mozzarella en ham
Pastei met uienconfit
Geroosterde pompoen-bietjes salade met kip
Gevulde eitjes met mosterdcrème
saladbar
Knapperige broodjes

Hoofdgerecht bediend aan tafel
Krokante parelhoenfilet met kruidenboter en duxelle van champignons, warme nazomergroenten en gebakken krieltjes

Dessertbord Agathea
Honing- lavendelijs met zomerfruitsalade 

Koffie en thee met versnaperingen 

60,00 €  met aperitief, witte en rode wijn, water  bij de maaltijd
25,00  €   voor kinderen tot en met 12 jaar, dranken inbegrepen

 


Dinner & Dance vrijdag 4 oktober 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

Voorgerechten buffet :
Zalmfilet “ belle vue”
Pastasalade met scampi en Italiaanse kruiden
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Salade met kip, kerstomaten en rucola
Gandaham met meloen en fetakaas
Carpaccio van Limousin met Parmezaan en pesto
Salad bar, gefarceerd eitje en broodjes

.Krokant varkenshaasje met hazelnoten, vleesjus, herfstgorenten en rösti-aardappelen

. Crème brûlée met Baileys, banaan en pecannoten

. Koffie en thee met versnaperingen

. Witte en rode wijn, Pils, Hoegaarden, Palm, kriek en Frisdranken

. Dans en ambiance met discobar

65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Wildmenu zondag 10 november 12.00u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

.

,00 € p.p.   all - in


Wildmenu zondag 17 november 12.00u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

.

,00 € p.p.   all - in


Dinner & Dance vrijdag 13 december 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

.

65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Kerstavond afhaalmenu dinsdag 24 december

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

.

65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Oudejaarsavond diner dinsdag 31 december 19.00u.

 

130,00 € p.p.   all - in tot 04.00 uur