Traiteur

 Van broodjes, hapjes tot koude schotels, warme en koude buffetten, ingezette diners, afhaal of met bediening... vanaf 20 pers. kan u bij ons daarvoor terecht.

Verzorgen van recepties op locatie of een feestje bij u thuis.

Neem gerust contact op, zodoende we een voorstel kunnen uitwerken naar uw verlangen.

Afhaalmenu Kerst - maandag 24 dec.

Suggestiemenu  met keuze

Hapjes :     ( suppl. € 6,00 p.p. )
- Schaaltje gerookte eend en mangochutney
- Glaasje mousse van gerookte forel met appel en rode biet
- Mini vidée gevuld met garnalen ( op te warmen )
- Paté en crôute met uienconfituur  (op te warmen)

Gravad lax met cognac, scampigarnituur, slaatje en dilleroom
(kant en klaar  samengesteld op een porselein schaaltje dat mag behouden worden als kerstgeschenk)
Of
Kabeljauwhaasje met venkel – prei, champagnesaus en venusschelpen
(kant en klaar  samengesteld op een porselein schaaltje dat mag behouden worden als kerstgeschenk)

Roomsoep van pompoen, appel en curry
Of
Bisque van grijze garnalen   (suppl. € 2,00 p.p.)

Kalkoenfilet met bigaradesaus
Wijnpeertje met veenbessen, witloof, spekboontje, verse kroketten of gratin Dauphinois
Of
Filet van hert met wildsaus,   (suppl. € 3,00 p.p.)
Wijnpeertje met veenbessen, witloof, spekboontje, verse kroketten of gratin Dauphinois 

Kerststronk  van de patissier  “ Chocolade-passie  ”
( chocoladebiscuit/chocomousse/mousse van passievrucht)

 40,00 € per persoon   bestellen kan tot dinsdag 18 dec.

Keuze aan de kaart                          
Assortiment van 4  aperitiefhapjes per persoon              € 6,00   

Schaaltje gerookte eend en mangochutney
Glaasje mousse van gerookte forel met appel en rode biet
Mini vidée gevuld met garnalen ( op te warmen )
Paté en crôute met uienconfituur  (op te warmen)

Soep : 

.   Pompoenroomsoep met curry en appel                                                                        €  7,00/liter
.   Bisque van grijze garnalen                                                                                           € 10,00/liter

Voorgerecht :

.    Carpaccio van het Limousin rund, rucola, Grana Padano, pesto                            € 12,00           
.    Gravad lax met cognac, scampigarnituur, slaatje en dilleroom                                € 13,00
.    Kabeljauwhaasje met venkel-prei, champagnesaus en venusschelpen                   € 13,00

Hoofdgerecht :

.    Tongfilet Limande met groentenbrunoise, champagnesaus                                     € 18,00
.    Kalkoenfilet met bigaradesaus                                                                                  € 18,00
.    Hertenfilet  met veenbessensaus                                                                              € 21,00
.    Stoofpotje van hert, bospaddestoelen                                                                       € 15,00

Geserveerd met warme wintergroenten: Boontjes in Breydelspek, wijnpeerte met veenbessen, gebraiseerd witloof

Aardappelkeuze :  gratin Dauphinois of verse kroketten

Koude schotels en buffetten zijn te verkrijgen op aanvraag.

 

Vis/zalmschotel

Tomaat met grijze garnalen
Dagverse Noorse zalm “ Belle vue”
Trio van gerookte vis, zalm, heilbot, forelfilet
Spiesje met 2 scampi
Half eitje met krab
Geraspte wortel, bloemkoolroosjes, tomatensla, boontjes
aardappelsla, pasta
cocktailsaus en verse tartaar
2 broodjes p.p.

Prijs p.p.  21,- €

 

Koud buffet    vanaf 8 personen

 Tomaat met grijze garnalen
Dagverse Noorse zalm “Belle vue”
Gerookte zalm, gerookte heilbot, 2 scampi 
Half eitje met krab
Beenhamrolletje met asperges
Italiaanse ham met meloen
Pastei van fazant, confit, nootjes
Tomatensla met mozzarella en basilicum
Geraspte worteltjes – bloemkoolroosjes - boontjes
Bereide aardappelen met pijpajuintjes
Cocktailsaus en verse tartaresaus
Broodjes - 2 p.p. 

Prijs p.p. 29,- €

 

Kreeftenschotel “Belle vue”

1/2 Kreeft p.p. ( 1/2 kreeft 600 gr = 300gr. p.p. )
gevuld eitje met mosterdcrème, groentengarnituur

afzonderlijk verpakt :
aardappelsalade  -  cocktailsaus - 2 broodjes

 

prijs p.p. 21,00 €

 

Kreeftenschotel “Belle vue”  + tomaat garnaal

1/2 Kreeft p.p. ( 1/2 kreeft 600 gr = 300gr. p.p. ) 
trostomaat met grijze garnalen
gevuld eitje met mosterdcrème, groentengarnituur

afzonderlijk verpakt :
aardappelsalade  -  cocktailsaus - 2 broodjes 

prijs p.p. 26,00 €