Gastronomie aan het dorpsplein van Landskouter

Goede tradities zijn er om voortgezet te worden …

Rond 1920-1930  bevond zich  in Landskouter rechtover de kerk het vroegere
dorpscafé ‘Oud Gemeentehuis’ met de daarbij horende boerderij.

Nu herbergt zich op deze plek het de feestzaal en de traiteurdienst van Agathea opgericht door Cécile Haegeman en haar zoon en schoondochter Christophe Steurbaut en Marjolein Vandersteene. Samen zijn ze goed voor ruim 18 jaar ervaring en zorgen ze met hun team voor gastronomie aan het dorpsplein. In een gemoedelijke sfeer en met een warm welkom.

Het bereiden van lekkers: van zoet tot zout en van bitter tot zuur, zit in de genen van Cécile. Haar roots liggen in de bakkerij van haar ouders, waar het altijd geurde naar warm gebak en brood. De passie voor het organiseren van feesten heeft Cécile op haar beurt doorgegeven aan haar zoon Christophe.

Half jaren negentig start Cécile met een cateringservice. Samen met haar zoon en schoondochter Marjolein is zo een jarenlange ervaring met catering voor evenementen tot 1500 personen opgebouwd. Ervaring die vandaag goed van pas komt bij het organiseren van feesten.

Na de verhuizing naar Landskouter openden ze ook een feestzaal. Samen met zijn vrouw Marjolein legt Christophe sinds 2010 de focus op feestjes.

De catering is vandaag een traiteurdienst, waarbij u lekker eten in Landskouter kunt afhalen.

Ambassadeur Lekker Oost-Vlaams, deze titel hebben we in ontvangst mogen nemen in november 2018. Zo promoten we de Oost-Vlaamse streekproducten alsook de economie. Je kan dan ook bij ons terecht voor een menu gebasseerd op lokale producten!