Themadagen

Dinner & Dance vrijdag 4 oktober 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

Voorgerechten buffet :
Zalmfilet “ belle vue”
Pastasalade met scampi en Italiaanse kruiden
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Salade met kip, kerstomaten en rucola
Gandaham met meloen en fetakaas
Carpaccio van Limousin met Parmezaan en pesto
Salad bar, gefarceerd eitje en broodjes

.Krokant varkenshaasje met hazelnoten, vleesjus, herfstgorenten en rösti-aardappelen

. Crème brûlée met Baileys, banaan en pecannoten

. Koffie en thee met versnaperingen

. Witte en rode wijn, Pils, Hoegaarden, Palm, kriek en Frisdranken

. Dans en ambiance met discobar

65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Wildmenu zondag 10 november 12.00u.

Verwelkoming met een glas Crémant de Limoux, herfstimpressies als amuse
***
Pastinaaksoep met peer en gerookt everzwijn
***
Vol au vent van fazant, kalfszwezeriken en beukenzwammen
***
Sorbet van peren en confit
***
Hertenfilet “ grand veneur “- saus, gebraiseerd witloof, raapje en puree van groene kool
***
Herfstgebakje met praliné-ijs
***
Koffie, thee met versnaperingen

€ 68,00  p.p. met aperitief, witte en rode wijn, water bij de maaltijd


Wildmenu zondag 17 november 12.00u.

Verwelkoming met een glas Crémant de Limoux, herfstimpressies als amuse
***
Pastinaaksoep met peer en gerookt everzwijn
***
Vol au vent van fazant, kalfszwezeriken en beukenzwammen
***
Sorbet van peren en confit
***
Hertenfilet “ grand veneur “- saus, gebraiseerd witloof, raapje en puree van groene kool
***
Herfstgebakje met praliné-ijs
***
Koffie, thee met versnaperingen

€ 68,00  p.p. met aperitief, witte en rode wijn, water bij de maaltijd

 


Dinner & Dance vrijdag 13 december 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

.Voorgerechtenbuffet :
Noorse zalmfilet " Belle vue"
Tomaat met grijze garnalen
Gerookte zalm met ui en peterselie
Caesar salade met kipreepjes
Carpaccio van Limousinrund met Parmezaan en rucola
Wildkroket van everzwijne en Maredsousbier
Salade bar en broodjes

. Hertfilet met een saus van perenstroop, boontjes met oesterzwammen, gegrilde pompoen en rösti-aardappelen

. Chocolademuffin met straciatella ijs en rood fruit

. Koffie - thee met versnaperingen

. Wijnen en waters bij de maaltijd

. Dranken tijdens discobar

65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Kerstavond afhaalmenu dinsdag 24 december

Bestellingen  kunnen gedaan worden tot woensdag 18 december 2019

Suggestiemenu  met keuze

Hapjes :     ( suppl. € 7,00 p.p. )
Macaron gevuld met eendenmousse
Glaasje erwtencrème met ham en dipkoekje
Bladerdeegje met peer en Gorgonzola ( op te warmen )
Hartige wafel met zalm, geitenkaas of tomaat (op te warmen)

Schaaltje lekkers uit de zee: gamba, krab, grijze garnalen, scampi
(kant en klaar  samengesteld in een kommetje dat mag behouden worden als kerstgeschenk)
Of
Pladijsfilet met fijne groenten, witte wijnsaus met saffraan
(kant en klaar  samengesteld op een porselein schaaltje dat mag behouden worden als kerstgeschenk)

Velouté Agnes Sorel
Of
Bisque van grijze garnalen   (suppl. € 2,00 p.p.)

Parelhoenfilet “Fine champagne”
Of
Filet van hert “ Grand Veneur” ,   (suppl. € 3,00 p.p.)
Boontjes, winterwortel, kastanjechampignons, witloof, appeltatin, verse kroketten of gratin Dauphinois

Kerststronk  van de patissier  “ Lotus ”
( interieur chocolade /tiramisumousse/speculoos ) 

40,00 € per persoon
Afhaling is mogelijk van 14 u tot 16 u

 


Oudejaarsavond diner dinsdag 31 december 19.00u.

Champagne Boulard Bauquaire
Tartaar van zeebaars, Cappuccino met foie gras, éclair met gerookte forel en wasabi
***

Kreeft met parelcouscous, avocado, avrugakaviaar
***
Snoekbaars met limoensausje, Breydelham en witloof
***
Sorbet van lychee en wodka
***
Kalfstournedos, jus van Calvados, haverwortel, pattison, gratin-aardappelen met kastanjechampignons
***
Dessert in de sfeer van “2020”
***
Koffie - thee - versnaperingen
***
Glas champagne op het Nieuwe jaar

Roland Tissier et fils 2017  – Sancerre
Domaine La Capelle 2016  – Minervois

Bieren, wijn en frisdrank tot 4.00 u  inbegrepen in de prijs Daarna kunnen consumpties bekomen worden aan de kaart

Muziek en dans

135,00 € p.p.   all - in tot 04.00 uur


Nieuwjaarsdiner op 5 januari 2020 - 12.00u

Verwelkoming met een glas Cava en aperitiefbordje

Velouté Agnes Sorel

Voorgerechtenbuffet:
- Zeeuwse oesters
- Glaasje krabcocktail en avocado£
- Zalmfilet "belle vue"
- Tartaar van rund met rucola en pijnboompitten
- Spiesje kip en ananas
- Peperkoek, wildpastei en perencofit
- salad bar, gefarceerde eitjes
knapperige broodjes


Hertenfilet “ grand veneur “, knolserlderpuree, pompoen, boontjes en krokines met veenbessen


Dessertbord " Agathea"

Koffie, thee met versnaperingen

€ 62,00  p.p. met aperitief, witte en rode wijn, water bij de maaltijd
€ 28,00 per kind ( eventueel een kindermenu )


Dinner & Dance vrijdag 17 januari 19.30u.

Een glas Cava Olivella Galimany met een verwenbordje 

Voorgerechten buffet :
Zalmfilet “ belle vue”
Zeeuwse oesters
scampi met fregola sarda
Carpaccio van limousin met rucola en Parmezaan
Caesarsalade met kipreepjes
Wildkroket van everzwijn met Maredsous
Salad bar, gefarceerd eitje en broodjes

. Hertenfilet "Grand Veneur", knolselderpuree, pompoen, boontjes en krokines met veenbessen

. Chocoladecake met coitreaumousse en kersen, vanille ijs

. Koffie en thee met versnaperingen

. Witte en rode wijn, Pils, Hoegaarden, Palm, kriek en Frisdranken

. Dans en ambiance met discobar

65,00 € p.p.   all - in tot 02.00 uur


Valentijnsdiner en dans op vrijdag 14 februari 2020 - 19.30u


Koffie, thee met versnaperingen

Discobar

€ 62,00  p.p. met aperitief, witte en rode wijn, water bij de maaltijd
€ 28,00 per kind ( eventueel een kindermenu )


Valentijnsdiner en dans op zondag 16 februari 2020 - 12.00u


Koffie, thee met versnaperingen

Discobar

€ 62,00  p.p. met aperitief, witte en rode wijn, water bij de maaltijd
€ 28,00 per kind ( eventueel een kindermenu )