Themadagen

Betalingen kunnen gedaan worden via overschrijving op het rekeningnr BE 13 1232 3838 7539

Allergieën of vegetarische en andere maatlijden op aanvraag!

Zomerfeest met BBQ - zondag 14 augustus 12u

Aperitief aan tafel met hapjes in bediening/buffetjes
Op basis van Gin - Vylmer - wijn - Cava en mocktails

Zomeroester met citroen
Cupje met scampi, spek en guacamole
Maatje met een aardappelsalade, bonnen en ui
Mosselen in de witte wijn
Schaaltje carpaccio van coquille met limoen
Breydelfakkel
Bruchetta met pesto, tomaten en mozzarella
Lamskroontje met honing en sojasaus

Buffet:
Papillot van zalm, rode ui, zeekraal, courgette en venkel met tomaat
Côte à l'os met peperroomsaus, courgette gevuld met ratatouille 
Gebakken krieltjes en frietjes

Dessertbordje met fris gebakje van yuzu, aardbei ijs en fruit

Koffie en thee met versnaperingen

Waters, wijnen en bieren bij de maaltijd

€ 70,00 p.p. all-in t.e.m. de koffie


Dinner & Dance - vrijdag 16 september 19u30

Een glas Cava met een verwenbordje
***
Voorgerechtenbuffet:
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Zalmfilet " belle vue"
Gerookte zalm met uisnippers
Kroket van Gandaham
Tartaar van rund met Parmezaan en basilicum
Caeser salade
broodjes en salad bar
***
Honinggemarineerde varkenslende, mosterdsaus, courgette gevuld met champignons, boontjes, tomaat en verse kroketten
***
Gegrilde peer met amandel en lavendel ijs
***
Koffie - thee met versnaperingen
***
Witte en rode huiswijn, waters aan tafel

€ 70,00 p.p. tot 02.00u  ( met discobar en dranken inbegrepen )


Diner met Frank Galan - vrijdag 23 september 19u

 Verwelkoming me Cava en verwenbordje met 3 hapjes
***
Schelvis met erwten, risotto en saffraan
***
Filet mignon van limousin, peperroomsaus, warme zomergroenten en verse kroketten
***
1 x 35 min optreden
***
Fris gebakje van yuzu en framboos op krokante bodem
Koffie en thee met versnaperingen
***
1 x 35 min optreden

€ 75,00 p.p. all-in 



Nazomermenu - zondag 25 september 12u

Glas Cava met aperiefbordje van 3 hapjes
***
Courgetteroomsoep met gerookte zalm
***
Voorgerechtenbuffet:
Oesterbar met " Zeeuwse Creuses"
Zalmfilet " Belle vue"
Tomaat met grijze garnalen
Meloen met ham
Carpaccio van limousinrund met parmezaan en ruccola
Pastei met uienconfit
Gevulde eitjes met mosterdcrème
Saladbar en broodjes
***
Eendeborstfilet, bigaradesaus, crème van wortel, gegrilde zomergroenten en gratin dauphinois
***
Aardebeien met tartufo limoncello
***
Koffie en thee met versnaperingen
***
Witte en rode huiswijn, waters aan tafel

€ 70,00 all-in 


Dinner & Dance - vrijdag 7 oktober 19u30

Een glas Cava met een verwenbordje
***
Gebakken goudbrasemfilet met courgette, venkel en champagnesaus
***
Parelhoenfilet "Fine Champagne", butternut, knolselder, oesterzwammen en gratin met broccoli
***
Dessertbuffet "Agathea"
***
koffie - thee met versnaperingen
***
Witte en rode huiswijn, waters aan teafel

€ 70,00 p.p. tot 02.00u ( met discobar en dranken inbegrepen ) 


Wildmenu - zondag 13 november 12u


Dinner & Dance - vrijdag 9 december 19u30