Themadagen

Betalingen kunnen gedaan worden via overschrijving op het rekeningnr BE 13 1232 3838 7539

Allergieën of vegetarische en andere maatlijden op aanvraag!


Dinner & Dance - vrijdag 9 december 19u30

Ontvangst met Cava en een verwenbordje met 3 hapjes
***
Gebakken goudbrasem, pompoencrème, sesam
***
Stoofpotje van hert, wijnpeertje met veenbessen, spekboontje en rösti-aardappelen
***
Agrum met chocoladegebakje en rood fruit
***
Koffie - thee met versnaperingen
***
Witte en rode wijn, pils, Hoegaarden, kriek en frisdranken
***
Dans en ambiance met discobar

€ 70,00 p.p. tot 02u. 


24 december - Afhaalmenu 
31 december - Afhaalmenu

- Assortiment van 4 aperitiefhapjes p.p.       ( suppl. € 7 p.p. ) 
. Glaasje gevuld met avocado en grijze garnalen
. Schaaltje carpaccio van rund, rucola en parmezaan
. Gegratineerde oester ( op te warmen ) 
. Pizza bonbon ( op te warmen ) 
***
Zeevruchtenschotel ( Gamba, krab, oester, scheermessen, grijze garnalen )
of
Salade met pastei van ree, foie gras, everzwijn coppa, bessen en confit van kweepeer
of
Klassiek vispannetje met kabeljauw, zalm, tongfilet en grijze garnalen

Alle voorgerechten zijn kant en klaar op een porseleinen schaaltje dat mag behouden worden als kerstgeschenk
***
Knolselderroomsoep met gebakken appeltjes + 2 broodjes p.p.
Of
Bisque van grijze garnalen + 2 broodjes p.p.
***
Lottefilet met champagnesaus en groene tuingroenten,verse kroketten of gratin Dauphinois
of
Koninginnehapje van fazant met kalfszwezeriken, spekboontje, witloof, peertje met veenbessen 
verse kroketten of gratin Dauphinois
Of
Filet van hert " Grand Veneur", spekboontje, witloof, peertje met veenbessen
verse kroketten of gratin Dauphinois
***
Feest-bûche met caramel - chocolade ( supplement € 5 p.p.)

€ 45 p.p.

Bestellingen voor Kerst kunnen geplaatst worden tot maandag 19 december  - 20u
Bestellingen voor oudejaar kunnen geplaatst worden tot maandag 26 december - 20u. 

Betalingen gebeuren cash, via Payconiq of via overschrijving ! 

 

 


8 januari - Nieuwjaarsmenu 12.00u

Ontvangst met Champagne Brut
Aperitiefbordje met 3 hapjes
***
Kruidige pastinaakroomsoep
***
Lottefilet, bloemkool, grijze garnalen
***
Tequilla-sorbet, basilicum
***
Hertfilet " kweepeersaus", spruitjes, raapjes, veenbessen, gratin Dauphinois van butternut
***
Dessertbord "Agathea"
***
Koffie - thee met versnaperingen
***
Waters en aangepast wijnen bij de maaltijd

€ 75,00 p.p. t.e.m. de koffie


20 januari - Dinner & Dance 19.30u

Ontvangst met Cava 
Aperitiefbordje met 3 hapjes
***
Skreihaasje, macadamiakorst, champagnesaus, orzo
***
Filet mignon met pepersaus, butternut, oesterzwammen, witloof en verse kroketten
***
Dessertbuffet
***
Kofife - thee
***
Witte en rode wijn, pils, frisdranken, waters, Hoegaarden, kriek
***
Dans en ambiance met discobar

€ 70,00 p.p. tot 02.00u


10 februari - Dinner & Dance 19u30


12 februari - Valentijnsmenu 12u 


17 maart - Dinner & Dance 19u30