Onthaast en geniet in alle rust van lekker eten met uitzicht op de prachtige Agathakerk

Met een vakantiegevoel parkeert u uw auto op de ruime gratis parking aan onze zaal. Voor uw vakantiegevoel zorgt de weg naar Landskouter, want u rijdt over glooiende veldwegen langs akkers en weiden naar het pittoreske Landskouter. Ver weg van de bewoonde wereld? Integendeel, vlak bij de R4 en E40 op slechts 20 minuten van Gent.

Binnen in onze zaak zet de rust zich voort in een gezellig, warm en strak interieur met mooie kunstwerken van de Vlaamse grootmeester Roger Raveel. Een keurig gedekte tafel in hedendaagse stijl met frisse bloemen en sfeervolle kaarsen staat voor u klaar.

In de zomer kunt u ook buiten op het zonnige terras van de mooie Engelse buxustuin met veel lekker ruikende lavendel plaatsnemen.

Aan uw tafel serveert vriendelijk en stijlvol personeel met kennis van de etiquette u een menu met goede wijnen.

Lekker eten en goede wijn zijn de essentie

Elke dag wordt er vers vlees en verse groenten en fruit aangeleverd. Daarmee serveren we u op die dagen een verfijnde Belgische keuken. Hebt u een dieet of bent u vegetariër, we verrassen u graag.

De wijnen die we u aanbieden, importeren we zelf uit Frankrijk, Italië en Spanje. Voordat we dat doen, zijn we de wijnen ter plaatse gaan degusteren. De wijn van onze keuze nemen we mee naar België en als ook ons hele team overtuigd is dat het een goede wijn is, bieden we u die aan.

Bekijk  themadagen